Ajándék ötlet

Ajándék ötletek minden alkalomra: Valenti nap, Mikulás, Karácsony, névnap, születésnap, évforduló.

További helyek

Ötlettár

Karácsony, mikulás

Fotógyűjtemény felhasználása: ajándék naptár készítése

2007.11.15. 22:30 - ajandek

Címkék: fotó születésnap naptár évforduló fénykép gyűjtemény előhívás saját naptár

Ha van otthon digitális fényképezőgép, akkor bizonyára gyűlnek a fotók a merevlemezeden, vagy jó esetben a cd-ken. Vedd elő az elmúlt évben készült fotókat, és válassz ki közűlük 12-t. Lehetőleg minden évszakból legyen. Ezeket rendezd sorba a saját naptár készítéshez, hogy mindegyik hónaphoz megfelelő fénykép kerüljön: télen havas képek, nyáron fürdőruhás fotók. Szövegszerkesztőben állítsd össze a fotókat, alájuk tedd be a jövő évi naptárakat. A naptárat tartalmazó word sablon letölthető az internetről. Ha nincs színes nyomtatód, vagy teljesen profi kivitel a vágyad, akkor egy digitális fotókidolgozás a megoldás. Ilyen helyeken  már 5000 Ft-ért megcsinálják az A3-as méretű saját naptár előhívást és a spirálozást. Ja, itt 13 képre lesz szükség, mert készítenek hozzá fedőoldalt is. Én az Electroworld weboldalán lévő fotó előhívást használom - mert ez az áruház itt van a közelben, de máshol is lehet naptár készítést rendelni.
Nem csak karácsonyi ajándék: ha nem készül el időben, akkor az aktuális időponttól kezdve készíts 12 hónapot. Legutóbb áprilisi születésnapra készítettem sajátkezűleg naptárat, mondhatom, nagy siket aratott.

A bejegyzés trackback címe:

https://ajandekok.blog.hu/api/trackback/id/tr78230575

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

[imi] · http://twitter.com/forgoimi 2007.11.16. 00:44:16

nem lehet valami sikeres ember aki ms word-öt használ :)

pepe · http://www.girls-boy.mlap.hu 2008.12.09. 18:58:41

hali én segítséget szeretnék aki tud segítsen néhány ünnepra nagyon szeretnék meglepetést készítani saját kzüleg mert kifogytam az ötletből mit vegyek és nem is nagyon szeretnék een gondolkodni aki csak tud könnyen és kevés eszközből ajándékot az segítsen megcsinálni


süti beállítások módosítása